Smart Symbols on tour !

De komende weken en maanden zijn we te gast in heel wat scholen in Vlaanderen. Iedereen van harte welkom op één van de vele gratis infosessies.

 

Meer info en inschrijven

Educatieve technologie

Kleuterklassen zijn heel vaak overbevolkt, voor de juf of meester is het een hele uitdaging om een klas te organiseren en de kleuters te begeleiden. Extra hulp is voor hen altijd welkom !

Smart Symbols helpt gepersonaliseerd leren mogelijk te maken door op verschillende niveaus feedback en inzichten te verzamelen. Deze informatie ondersteunt de kleuterleerkracht bij het creëren van een aanbod op maat van elke kleuter.

 

 

Het extra paar ogen voor de kleuterleerkracht!

Smart Symbols biedt ondersteuning bij gepersonaliseerd leren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Smart Symbols helpt bij

Objectief observeren

Objectieve data en inzichten om een completer beeld te schetsen van de kleuter.

Feedback

Feedback op vlak van sociale interactie, dagelijkse activiteiten, observaties van de kleuterleerkracht en evaluaties.

Leren op maat

De feedback die Smart Symbols verzamelt ondersteunt de kleuterleerkracht bij het creëren van een aanbod op maat van elke kleuter.

Slim plannen

Het kleuterplatform maakt het voor de kleuterleerkracht eenvoudig een slimme planning op maat te voorzien.

Kleuter input

De kleuter kiest uit zijn gepersonaliseerd aanbod en geeft feedback na elke activiteit.

Doordacht innoveren

Een aanbod op maat zorgt ervoor dat elke kleuter kan leren op eigen snelheid. Minder planlast is een feit met Smart Symbols. Het geeft de kleuterleerkracht de tijd om bezig te zijn met elke kleuter.

Neem een kijkje binnen het dashboard

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de app van  Smart Symbols? Bekijk het filmpje en laat je verrassen door de verschillende features.  De app wordt continu geüpdatet.                    

Smart Symbols-87

Het extra paar ogen dat de kleuterleerkracht verdient.

Kom meer te weten over de kleuters in je klas. Het is de informatie die de kleuterleerkracht niet altijd ziet die belangrijk is. Smart Symbols helpt bijdragen aan onderwijs op maat van het kind.